Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
03
maj
2021
Landskrona Citadell
Digitalt möte

Sweden

Den 3 maj prövar vi något nytt inom det digitala området. Då ger vi oss på en digital ölprovning. För att inte enbart tänka oss smakerna, likt ormtjusaren på Kiviks marknad som Lindeman berättade om, så finns en förteckning på öl som ska provas. det är då lämligt att inhandla dessa så de står beredda. Vidare är det bra att ha ett glas, som är lite kupat. Sorterna vi ska prova är följande:

  • Wheat Blanc, 31652
  • Callista Pils, 32698
  • West Coast IPA, 31457
  • Berry Crush Sour, 11349

Sen är det bra att ha lite vatten och något tilltugg tillgängligt också för att rensa smaklökarna mellan de olika ölen, salta chips funkar bra.

Med respekt för att alkoholpolicyn inte tillåter alkoholhaltiga drycker på arbetstid, så kommer det att bli ett kvällsmöte. Om det är så att ni kan dela en öl på tre, så är det att rekommendera, fyra hela öl på en halvtimme kan bli problematiskt. Alternativet är att ställa undan dem för komsumtion senare under kvällen.

Under kvällen kommer vi att guidas av Joacim Larsen från Brygghuset Finn, så boka av måndag kväll för en spännande resa i humlets och maltens underbara värld!

Du deltar genom att klicka på nedanstående länk:

 https://zoom.us/j/91761547065